parmesanjuusto

lammaspyttäri 010

Lammas on erinomainen maisemanhoitaja ja tämä pyttäri valmistuu käden käänteessä.

Ainekset:

  • kotimaista lampaanlihasäilykettä
  • 1 iso peruna
  • 5 porkkanaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 tl persiljaa
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus paprikajauhetta
  • 0,5 dl parmesanjuustoa
  • voita tai öljyä paistamiseen
  1. Pilko peruna ja porkkana pieniksi paloiksi ja keitä kypsiksi kasvisliemessä.
  2. Paista pannulla rasvassa lampaanliha, peruna ja porkkana.
  3. Lisää joukkoon mausteet, anna muhia.
  4. Lisää lopuksi parmesanjuusto.
  5. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Ohje: Sarin Niittypalvelut