Lempeä kaali-sienivuoka

1 kukkakaali
1 parsakaali
kantarelleja
1 sipuli
1 purkki (luomu)kermaa
1 luomukananmuna
tuoretta basilikaa, persiljaa ja tilliä oman maun mukaan
(sienijauhetta)
1-1,5 tk suolaa
(luomu) voita
päälle Emmental-juustoraastetta

Paloittele ja keitä kaalit kypsiksi (n.15 min). Kaalien kypsyessä paista ensin kanttarellit,lisää sitten voita ja sipulit. Kuullota sipuleita n.5 min.
Kaalien kypsyttyä valuta vesi pois.
Voitele uunivuoka voilla. Lisää vuokaan kaalit, sieni- ja sipulipaistos, silputut yrtit ja muut mausteet. Sekoita joukkoon muna-kermaseos ja ripottele lopuksi päälle Emmental-juustoraaste.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.30 min siten että juusto saa vähän väriä.
Lempeä kaali-sienivuoka maistuu sellaisenaan tai kalan kanssa nautittuna.

Ohje: Sarin Niittypalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>