Kardemummainen kesäkurpitsakakku

• 1 dl vettä
• 2 dl öljyä
• 4 dl sokeria (3 dl riittää myös)
• 4 dl raastettua kesäkurpitsaa
• 1 tl vaniljajauhetta
• 1 tl suolaa
• 2 tl kardemummaa
• 7 dl vehnäjauhoja
• 0,5 tl ruokasoodaa
• 0,25 tl leivinjauhetta

1. Laita uuni kuumenemaan 170 °C:en ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
2. Yhdistä vesi, öljy, sokeri, hienolla terällä raastettu kesäkurpitsa, vanilja, suola ja kardemumma ja sekoita.
3. Sekoita ensin toisessa kulhossa vehnäjauhot, ruokasooda ja leivinjauhe ja yhdistä ne sitten märkien aineiden joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
4. Kaada taikina uunipellille ja levitä tasaiseksi kerrokseksi.
5. Paista esilämmitetyssä uunissa 30 minuuttia eli kunnes kakun pinta on saanut kauniin värin ja kakku on sisältä kypsä.
6. Anna jäähtyä, leikkaa annospaloiksi ja tarjoile.

Ohje: Kamomillan konditoria - vegaaniruokablogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>