Verkkokaupat

Verkkokaupat

Internetissä, kestävän kehityksen periaattein toimivat myymälät. Valikoimissa painottuvat kierrätysmateriaalit sekä luomu-, kasvis- ja reilun kaupan tuotteet.

FMN Helmin_flyeri

Forget-Me-Not - Vintagea&retroa - kotimaista ekodesignia - oma kierrätysmallisto

Tykkäätkö kaikesta kivasta, värikkäästä, kekseliäästä ja leikkisästä? Innostutko kierrätyksestä ja kotimaisuudesta? Niin mekin!
Siksipä olemme keränneet saman katon alle kaikkea hienoa, hauskaa, paikallista, kestävää ja omaperäistä! Vaatteita, koruja ja asusteita.

Edustamme ylpeydellä kymmeniä kotimaisia kierrätyshenkisiä, huippuja, omintakeisia ekodesign-merkkejä!

Puodista löytyy myös sydämellä valittu valikoima alkuperäistä retroa ja vintagea.

Meillä on lisäksi paikallisten ompelijoiden kanssa yhteistyössä toteutettu oma kierrätysmallisto.

Tutustu nettikauppaan osoitteessa www.forgetmenot.fi.

www.facebook.com/forgetmenot.Tampere
www.instagram.com/forgetmenot_tampere

Kahvitupa Christine

Sympaattinen pikkukahvila ja puoti viehättävässä museomiljöössä Nokialla! Tule nauttimaan aina tuoreita, laadukkaista raaka-aineista itse tehtyjä kotoisia leivonnaisia. Meiltä löydät myös luomu- ja pientuottajien herkkuja sekä kaikkea kaunista, käytännöllistä ja ekologista itselle ja tuliaisiksi. Avoinna KE-SU klo 11-17.

Leastore image1

LeaStore.fi -verkkokauppa, ekologisia hygieniatuotteita naisille.

Tarjoamme Suomen kattavimman valikoiman ekologisia hygieniatuotteita. Kuukautiskupit ja kestositeet säästävät luontoa, koska ne ovat vuosia uudelleenkäytettäviä, ja tutkijoiden mukaan vuodessa säästyykin rahaa arviolta 670 € muuhun käyttöön. Postitamme tilaukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Leastore Lunette Cynthia 1 and 2

Ajankohtaista tietoa löydät meistä myös Facebookista ja Instagramista:

https://www.facebook.com/leastore.fi/
https://www.instagram.com/leastoreofficial

Naisena oleminen tuntuu hyvälle!

Avoin maaseutu logo

Avoinmaaseutu.fi sivustolta löydät helposti palvelevat maatilat ympäri Suomen (esim. suoramyyntiä, majoitusta, tilavierailuja). Verkkokaupassa myynnissä vain kotimaassa valmistettuja pienyritysten ja -tuottajien tuotteita mm. elintarvikkeita. Maaseutu on mahdollisuuksia täynnä! Tule ja tutustu!
Avoin maaseutu 2_IMG_6507

DT-keskus 1

DT-keskus Kuivakäymäläon avattu keväällä 2004. Keskus on osa Kopli Oy:n toimintaa. Kuivakäymälät, käymälärakennukset, kompostorit, jätevesien käsittelylaitteet ja näihin liittyvät tarvikkeet ja varaosat kuuluvat DT-keskuksen laajaan valikoimaan. Asiantuntevan neuvonnan avulla pyritään löytämään asiakkaille juuri heille sopivia ratkaisuja.

INTOA Design tuotekuva

INTOA design on tamperelainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tuotteita ekologisesti. Käytämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja valmistaen kauniita, käytännöllisiä ja kestäviä tuotteita sekä lapsille että aikuisille.

Vanhat farkut, räsymatot, froteepyyhkeet, nahkatakit jne. saavat uuden elämän mm. farkkutossuina, räsykoreina ja pannunalusina.

Tarjoamme myös korjausompelupalvelua. Korjaamme ja uudistamme vaatteita ja asusteita laidasta laitaan, farkuista juhlapukuihin.

Löydä itsellesi hauska, persoonallinen ja ekologinen käsityönä valmistettu tuote INTOA designin nettikaupasta tai VilliluumustaAleksis Kiven kadulta Tampereelta. Tervetuloa!

KoneetKiertoon

Koneet Kiertoon tarjoaa uuden elämän käytetyille tietokoneille vapaaehtoisvoimin.

Auta meitä auttamaan ympäristöä! TUO meille elektroniikkaromusi, TULE meille vapaaehtoiseksi, OSTA meiltä tietokone.