Vaatteet ja asusteet

Vaatteet ja asusteet

Kierrätys- ja ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut vaatteet ja asusteet.

FMN Helmin_flyeri

Forget-Me-Not - Vintagea&retroa - kotimaista ekodesignia - oma kierrätysmallisto

Tykkäätkö kaikesta kivasta, värikkäästä, kekseliäästä ja leikkisästä? Innostutko kierrätyksestä ja kotimaisuudesta? Niin mekin!
Siksipä olemme keränneet saman katon alle kaikkea hienoa, hauskaa, paikallista, kestävää ja omaperäistä! Vaatteita, koruja ja asusteita.

Edustamme ylpeydellä kymmeniä kotimaisia kierrätyshenkisiä, huippuja, omintakeisia ekodesign-merkkejä!

Puodista löytyy myös sydämellä valittu valikoima alkuperäistä retroa ja vintagea.

Meillä on lisäksi paikallisten ompelijoiden kanssa yhteistyössä toteutettu oma kierrätysmallisto.

Tutustu nettikauppaan osoitteessa www.forgetmenot.fi.

www.facebook.com/forgetmenot.Tampere
www.instagram.com/forgetmenot_tampere

penniriipus, pennikorvakorut

EKORU by Laurase valmistaa koruja suomalaisista käytöstä poistetuista kolikoista sekä palkinto- ja perintöaterimista; uusi elämä penneille, markoille ja hopealusikoille. Pennikorut ja uusiokorut löydät Tallipihalta, Finlaysonin vanhasta kaupungista sekä netistä ja Facebookista.

super mukava vintage garden

Tamperelainen Super Mukava & Vintage Garden myy kiinnostavaa ja ajankohtaista suomalaista muotoilua. sekä vuosikerta-aarteita. Tuotevalikoimiin kuuluu tarkasti valikoituja vaatteita, koruja ja asusteita, joissa korostuu hyväntuulisuus, eettisyys ja korkea laatu. SMVG on enemmän kuin muoti- ja vintageliike, se on kokonaisvaltainen elämys!

INTOA Design tuotekuva

INTOA design on tamperelainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tuotteita ekologisesti. Käytämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja valmistaen kauniita, käytännöllisiä ja kestäviä tuotteita sekä lapsille että aikuisille.

Vanhat farkut, räsymatot, froteepyyhkeet, nahkatakit jne. saavat uuden elämän mm. farkkutossuina, räsykoreina ja pannunalusina.

Tarjoamme myös korjausompelupalvelua. Korjaamme ja uudistamme vaatteita ja asusteita laidasta laitaan, farkuista juhlapukuihin.

Löydä itsellesi hauska, persoonallinen ja ekologinen käsityönä valmistettu tuote INTOA designin nettikaupasta tai VilliluumustaAleksis Kiven kadulta Tampereelta. Tervetuloa!