Ravintolat ja kahvilat

Ravintolat ja kahvilat

Luomu-, lähi- ja reilun kaupan tuotteisiin sekä kasvisruokaan erikoistuneet ravintolat ja kahvilat.

Armas Catering

armas C'atering
Rôtisseur-tason juhlat kotona tai siellä missä haluat juhlia.
Suomalaisista raaka-aineista käsin tehtyä herkullista ruokaa.
Isot ja pienet perhejuhlat, yritysjuhlat, tapahtumat, gaala-illalliset, grillijuhlat, juuri sinun toiveiden mukaan.

Armas Kuppila tarjoaa kotiruokalounasta arkisin päivällä ja brunssia lauantaisin päivällä.

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintola palvelee lounaalla arkisin, tarjoaa brunssia lauantaisin sekä toimii tilausravintolana muina aikoina. Mahtavat kokous- ja juhlatilat sijaitsevat keskellä Tampereen sydäntä.

Kaikki ruokamme ovat käsin ja kotimaisista raaka-aineista tehtyjä. Meille tärkeää on paikallisuus, raaka-aineet tulevatkin pääasiassa läheltä.

Ruokapuoti_Lempi_logo

Ruokapuoti Lempi on hyvänmielen ja aitojen makujen ruokakauppa. Myymme lähi- ja luomuruokaa sekä ulkomaisia luomu- ja reilun kaupan tuotteita. Valikoimiimme kuuluvat: leipä, konditoriatuotteet, liha- ja maitotuotteet, vihannekset sekä kuivatuotteet. Lisäksi myymälässämme toimii myös pieni kahvila.

Kahvitupa Christine

Sympaattinen pikkukahvila ja puoti viehättävässä museomiljöössä Nokialla! Tule nauttimaan aina tuoreita, laadukkaista raaka-aineista itse tehtyjä kotoisia leivonnaisia. Meiltä löydät myös luomu- ja pientuottajien herkkuja sekä kaikkea kaunista, käytännöllistä ja ekologista itselle ja tuliaisiksi. Avoinna KE-SU klo 11-17.

C_ilkka

Ravintola C on Tampereen keskustassa sijaitseva välitön ja viihtyisä viineihin omistautunut ruokaravintola, jonka henki rakentuu hyvän palvelun, erinomaisen ruoan ja nautinnollisten juomien kokonaisuudesta.Tarjoamme hyvää käsintehtyä ruokaa, joka kunnioittaa selkeitä makuja.

Tuomarlan tila

Vanhan Pohjois-Sääksmäen alueella sijaitseva Tuomarlan tila siirtyi luomutuotantoon 1980-luvulla, eikä koskaan ole ollutkaan nykyaikaisessa tehoviljelyssä. EU-aikana tila on panostanut vahvasti maisemanhoitoon, jonka keskiössä ovat vanhat luonnonlaitumet - niityt,hakamaat ja metsälaitumet, joita nykyään kutsutaan perinnebiotoopeiksi. Virallisten kartoitusten mukaan ne ovat Suomen uhanalaisimpia luontotyyppejä.

Tila järjestää mm. luontoretkiä, tukkilaisperinnenäytöksiä ja vuokraa vanhaa kivipirttiä erilaisiin tilaisuuksiin. Näihin voi luontevasti yhdistää erilaisia luontaishoitoja (mm. turvehoitosaunotus) lähellä sijaitsevassa Metsäkansan Ainolassa. Tilan tuotteista lihaa on myynnissä sesonkiluonteisesti.

ravintolaLEO

Ravintola LEO on uusi luomuun keskittynyt ravintola tunnelmaisessa Tampereen Kauppahallissa. Laatu, paikallisuus ja luonnonmukaisuus ovat pääkriteereitämme raaka-aineiden hankinnassa. Valintatilanteissa käytämme maalaisjärkeä: Kotimainen voittaa toiselta puolen maapalloa rahdatun luomun.

Perheyrityksessämme yhdistyvät rentous, kotoisuus, ja modernius. Haluamme tarjota asiakkaillemme arvokkaita arjen nautintoja ylikuormittamatta lompakkoa tai ympäristöä.

Aloita arkiapäiväsi täyttävällä aamiaisella tai tule nauttimaan lauantain brunssilautasesta. Lounaaksi voit valita päivittäin vaihtuvasta menusta keiton, pastan tai salaatin. Tarjolla myös pikkusuolaisia ja Leon erikoisuutena yhden hengen kalakukko-annoksia. Välipalaherkuksi rakenna oma annoksesi jogurttibaarista: Voit valita mukaan esimerkiksi marjoja, mysliä ja pähkinöitä! Skonssit ja pullat maistuvat vieläkin paremmalta huolella haudutetun erikoisteemme kanssa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola LEO on myös ravintola sinun kotonasi. Kysy tarjousta: järjestämme apua arjen ruokailuihin, herkutteluillan ystäville ja tarjoilut pienin juhliin (max. 30 henkeä). Purtavaa yritysten tai muiden porukoiden tilaisuuksiin onnistuu myös.

L.E.O. = Luomussa Elää Onni

Frantsila kuva uusi

Agronomit Virpi ja Jim Cormier perustivat Frantsilan Luomuyrttitilan vuonna 1981 hyödyntäen pitkäaikaista tietouttaan luonnonmukaisista yrteistä. Yrityksen ideologiana on ihmisen luonnonmukainen ja kokonaisvaltainen huolenpito ympäristöä kunnioittaen. Nykypäivänä yritys valmistaa yli 200 erilaista tuotetta ihmisen hyvinvointiin ja lisäksi Hämeenkyrössä toimii Frantsilan Hyvän Olon Keskus sekä kasvisravintola ja tuotemyymälä Kehäkukka.

Gopal uusi

Gopalissa valmistamme kaikki ruoat itse tuoreista raaka-aineista ja käytämme mahdollisuuksien mukaan luomu- ja lähituotteita. Useimmat ruokamme ovat gluteenittomia, laktoosittomia, sipulittomia ja kananmunattomia. Voit nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Teemme myös pitopalvelua.