Myymälät

Myymälät

Luomu-, lähi- ja reilun kaupan tuotteisiin sekä kasvisruokaan erikoistuneet myymälät.

Kahvitupa Christine

Sympaattinen pikkukahvila ja puoti viehättävässä museomiljöössä Nokialla! Tule nauttimaan aina tuoreita, laadukkaista raaka-aineista itse tehtyjä kotoisia leivonnaisia. Meiltä löydät myös luomu- ja pientuottajien herkkuja sekä kaikkea kaunista, käytännöllistä ja ekologista itselle ja tuliaisiksi. Avoinna KE-SU klo 11-17.

INTOA Design tuotekuva

INTOA design on tamperelainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tuotteita ekologisesti. Käytämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja valmistaen kauniita, käytännöllisiä ja kestäviä tuotteita sekä lapsille että aikuisille.

Vanhat farkut, räsymatot, froteepyyhkeet, nahkatakit jne. saavat uuden elämän mm. farkkutossuina, räsykoreina ja pannunalusina.

Tarjoamme myös korjausompelupalvelua. Korjaamme ja uudistamme vaatteita ja asusteita laidasta laitaan, farkuista juhlapukuihin.

Löydä itsellesi hauska, persoonallinen ja ekologinen käsityönä valmistettu tuote INTOA designin nettikaupasta tai VilliluumustaAleksis Kiven kadulta Tampereelta. Tervetuloa!

KoneetKiertoon

Koneet Kiertoon tarjoaa uuden elämän käytetyille tietokoneille vapaaehtoisvoimin.

Auta meitä auttamaan ympäristöä! TUO meille elektroniikkaromusi, TULE meille vapaaehtoiseksi, OSTA meiltä tietokone.

Frantsila kuva uusi

Agronomit Virpi ja Jim Cormier perustivat Frantsilan Luomuyrttitilan vuonna 1981 hyödyntäen pitkäaikaista tietouttaan luonnonmukaisista yrteistä. Yrityksen ideologiana on ihmisen luonnonmukainen ja kokonaisvaltainen huolenpito ympäristöä kunnioittaen. Nykypäivänä yritys valmistaa yli 200 erilaista tuotetta ihmisen hyvinvointiin ja lisäksi Hämeenkyrössä toimii Frantsilan Hyvän Olon Keskus sekä kasvisravintola ja tuotemyymälä Kehäkukka.

DT-keskus 1

DT-keskus Kuivakäymäläon avattu keväällä 2004. Keskus on osa Kopli Oy:n toimintaa. Kuivakäymälät, käymälärakennukset, kompostorit, jätevesien käsittelylaitteet ja näihin liittyvät tarvikkeet ja varaosat kuuluvat DT-keskuksen laajaan valikoimaan. Asiantuntevan neuvonnan avulla pyritään löytämään asiakkaille juuri heille sopivia ratkaisuja.

Avoin maaseutu logo

Avoinmaaseutu.fi sivustolta löydät helposti palvelevat maatilat ympäri Suomen (esim. suoramyyntiä, majoitusta, tilavierailuja). Verkkokaupassa myynnissä vain kotimaassa valmistettuja pienyritysten ja -tuottajien tuotteita mm. elintarvikkeita. Maaseutu on mahdollisuuksia täynnä! Tule ja tutustu!
Avoin maaseutu 2_IMG_6507

Ruokapuoti_Lempi_logo

Ruokapuoti Lempi on hyvänmielen ja aitojen makujen ruokakauppa. Myymme lähi- ja luomuruokaa sekä ulkomaisia luomu- ja reilun kaupan tuotteita. Valikoimiimme kuuluvat: leipä, konditoriatuotteet, liha- ja maitotuotteet, vihannekset sekä kuivatuotteet. Lisäksi myymälässämme toimii myös pieni kahvila.

penniriipus, pennikorvakorut

EKORU by Laurase valmistaa koruja suomalaisista käytöstä poistetuista kolikoista sekä palkinto- ja perintöaterimista; uusi elämä penneille, markoille ja hopealusikoille. Pennikorut ja uusiokorut löydät Tallipihalta, Finlaysonin vanhasta kaupungista sekä netistä ja Facebookista.