Ekokampaamot

Ekokampaamot

Kauneudenhoitoa luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Kampaajat ovat käyneet ekokampaajakoulutuksen.

Ekokampaamo Luonnonhelmi_liiketila

Ekologinen vaihtoehto normaalille kampaamokäynnille!

Ekokampaamossamme värjätään ainoastaan kasviväreillä, sekä hoidetaan hiuksia luonnonmukaisesti. Käyttämämme raaka-aineet ja tuotteet ovat siis luonnosta saatavia ja ympäristöystävällisiä. Panostamme kaikessa toiminnassamme ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. Tämä toteutuu niin liikkeen sisustuksesta siivousaineisiin ja asiakkaille tarjottavaan teehen saakka. Kierrätämme mahdollisimman paljon, minimoimme jätteen määrän, käytämme ekosähköä, emme käytä muovipusseja, eikä toimintamme aiheuta haittaa vesistölle tai ympäristölle.

Myös myynti- ja käyttötuotteet on valikoitu sopimaan LuonnonHelmen eko-eettiseen ajatteluun. Tuotteiden valinnassa otamme huomioon raaka-aineet, valmistusprosessin sekä tuotteita valmistavan yrityksen eettisyyden. Suosimme tuotteita, joiden valmistajat haluavat tehdä hyvää eikä valmistuksella ei aiheudu ympäristölle tai ihmisille haittaa. Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja Ekokampaajia, eli hiusalan ammattilaisia, jotka ovat opiskelleet ekokampaajan opit lisäkoulutuksena.

Pieni ekokampaamomme sijaitsee aivan Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olet aina lämpimästi tervetullut hemmottelemaan itseäsi rauhalliseen ympäristöön, ekokampaajan rentouttaviin käsiin!

Jälleenmyymme Flow kosmetiikkaa, Farfallaa ja Zao-meikkejä.

Ekokampaamo LuonnonHelmi
Unikkotie 5 a
01300 Vantaa
Sisäänkäynti Vehkapolun puolella, Marian konditorian vieressä

Oranssi

Oranssi on eettisin ja ekologisin periaattein toimiva ekokampaamo Pyynikillä. Kunnioitamme ihmistä ja luontoa. Käytämme kasvivärjäyksissä ja hiuspohjan hoidoissa luonnon omia raaka-aineita, joita saadaan erilaisista kasveista, kuten marjoista, yrteistä, kävyistä, savista ja merilevästä. Tervetuloa!

 

hiusmeri

Ekokampaamo-parturi Hiusmeri on Raahen ensimmäinen ekologisia hiuspalveluita tarjoava yritys. Liikkeen omistaja, yrittäjä, Päivi Takkunen perusti Hiusmeren 1997 ja ekokampaamo-parturiksi liike muuttui 2015.

Meiltä naisten, miesten ja lasten hiustenleikkaukset. Juhlakampaukset ja meikit. Ekologiset värikäsittelyt ja -hoidot sekä rentouttavat päähieronnat. Jälleenmyynnissä FLOW kosmetiikkaa, am natur, Ekopharma, Argital,farfalla, jane iredale jne. Tuemme Suomen Luonnonsuojeluliittoa kannatusjäsenyydellä sekä myymme Norppa-tukituotteita.

hiusmeri_logo_ilman_neitoa_oranssi

Tutustu kotisivuihimme www.hiusmeri.com. Olemme myös instagramissa. Tervetuloa!

Emme käytä palveluissamme synteettisiä hajusteita tai tuoksuja - ethän sinäkään?

Ekokampaamo FaMilja nalle_s

Ekokampaamo Fa`Milja kutsuu sinut viettämään kiireettömän ja rentouttavan hetken, kotikampaamossa, Itä-Helsingissä.

Ajan voit varata kätevästi netin kautta, ja toki myös puhelimitse. Nettisivuilla hinnasto ja lisätietoja palveluista.

Anna itsellesi tai ystävällesi hyvänmielen hetki! Myös kotikäynnit sovittaessa.

Ekokampaamo Fa`Milja
Ajanvaraus:
045-1363726 Milja Irmeli
www.ekokampaamo.net

shanti

Ekokampaamo Shanti Tampereen keskustassa tarjoaa luonnonmukaista hiustenhoitoa rentouttavassa ympäristössä. Tarjolla mm. kasvivärit ja hoidot luonnon antimista, intialainen päähieronta, energialeikkaus. Myynnissä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa hiustuotteista meikkeihin.