Vihreä Sivistys- ja Opintokeskus Visio

Vihreä Sivistysliitto on vuodesta 1995 ylläpitänyt Vihreää Sivistys- ja Opintokeskus Visiota, joka on valtakunnallinen oppilaitos. Visio kouluttaa järjestöjä ja kansalaisia seuraavien teemojen alla: yhdistystoiminta, kestävä kehitys, maahanmuuttajakoulutus ja vihreiden yhdistysten koulutus.

Visio toimii myös vihreänä ajatuspajana, joka tuottaa tutkimuksia ja keskustelunavauksia politiikanteon tueksi.


Ilmoitukset

 • 13.3.2017:

  Ennen kuntavaaleja on hyvä hetkiä pohtia, millaisia ovat kunnat maakunta- ja soteuudistuksen jälkeen.
  Vihreä Tuuma -lehden teemanumerossa asiantuntijat kertovat, missä mennään uudistusten toteuttamisessa ja mistä löytyvät tulevaisuuden menestyvät kunnat.
 • 5.10.2016:

  Millainen tuote on paljon puhuttu nyhtökaura ja mitä kaikkea siitä voi valmistaa? Mitä muita tuotteita on tullut markkinoille? Tule opettelemaan nyhtökauran ja muiden kasviproteiinien käyttöä ruuanlaitossa Vision Nyhtökauraa pöytään -kursseille Turkuun tai Helsinkiin. Lisätietoa:
  http://www.visili.fi/
 • 29.8.2016:

  Miltä näyttää EU:n tulevaisuus? Mihin suuntaan Venäjä on menossa? Miten rauhanprosessit etenevät ja mikä on Suomen rooli rauhanrakentajana?

  Näihin kysymyksiin sekä moniin muihin paneudutaan Pekka Haaviston ja Vision 24.-25.9. järjestämällä ulkopolitiikkakurssilla, jolla kuullaan isännän Pekka Haaviston lisäksi niin kansainvälisiä kuin kotimaisia ulkopolitiikan huippuasiantuntijoita. Kurssi on suunnattu erityisesti opiskelijoille. He ja muut vähävaraiset saavat kurssista (ml. majoitus) 50% alennuksen.

  Ilmoittaudu mukaan, vain 40 paikkaa jaossa!
  Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://ssl.eventilla.com/ulkopolitiikkakurssi

Lisää ilmoitus


Kategorioissa: Ympäristöneuvonta