Vihreä Sivistys- ja Opintokeskus Visio

Vihreä Sivistysliitto on vuodesta 1995 ylläpitänyt Vihreää Sivistys- ja Opintokeskus Visiota, joka on valtakunnallinen oppilaitos. Visio kouluttaa järjestöjä ja kansalaisia seuraavien teemojen alla: yhdistystoiminta, kestävä kehitys, maahanmuuttajakoulutus ja vihreiden yhdistysten koulutus.

Visio toimii myös vihreänä ajatuspajana, joka tuottaa tutkimuksia ja keskustelunavauksia politiikanteon tueksi.


Ilmoitukset

 • 20.12.2017:

  Vision kulttuuritukihaku on avattu!

  Visio jakaa vuonna 2018 yhteensä 2000 € kulttuuritapahtumiin ja -tilaisuuksiin, jossa näkyy vihreä arvomaailma. Vuoden 2018 kulttuurituen jaossa painotetaan erityisesti hankkeita, jotka edistävät vuoropuhelua eri kulttuurien välillä. Haku on auki ja päättyy keskiviikkona 28.2.2018 klo 23.59. Vision hallitus päättä tuen jaosta ja hakeneille ilmoitetaan maaliskuun kolmannella viikolla. Mikäli Visio näkee perusteltuna ja tarpeellisena, voidaan tukea myöntää myös ennen hakuajan päättymistä.

  Hae tukea 28.2.2018 mennessä Vision sivuilta:
  https://www.visili.fi/fi/kulttuurituki2018
 • 13.3.2017:

  Ennen kuntavaaleja on hyvä hetkiä pohtia, millaisia ovat kunnat maakunta- ja soteuudistuksen jälkeen.
  Vihreä Tuuma -lehden teemanumerossa asiantuntijat kertovat, missä mennään uudistusten toteuttamisessa ja mistä löytyvät tulevaisuuden menestyvät kunnat.
 • 5.10.2016:

  Millainen tuote on paljon puhuttu nyhtökaura ja mitä kaikkea siitä voi valmistaa? Mitä muita tuotteita on tullut markkinoille? Tule opettelemaan nyhtökauran ja muiden kasviproteiinien käyttöä ruuanlaitossa Vision Nyhtökauraa pöytään -kursseille Turkuun tai Helsinkiin. Lisätietoa:
  http://www.visili.fi/

Lisää ilmoitus


Kategorioissa: Ympäristöneuvonta