Vaihda virtaa

Nettisivuilta www.vaihdavirtaa.net löytyy tietoa uusiutuvilla energialähteillä tuotetusta vihreästä sähköstä, lista vihreää sähköä myyvistä sähköyhtiöistä sekä lomake, jolla voi lähettää tarjouspyynnön. Sivuilla voi perehtyä myös oman pientuotannon perusteisiin.


Ilmoitukset

 • 4.11.2016:

  Pariisin ilmastosopimus astuu voimaan tänään! Sopimus koskee maailman päästövähennystoimia vuoden 2020 jälkeen. Nyt on niin valtioille kuin yritysmaailmalle suuntaviivat selvillä! Marrakechin ilmastokokouksessa 7-18.11. neuvotellaan ilmastosopimuksen toimeenpanosäännöistä.
 • 17.10.2016:

  Tässä apua vihreän sähkön viidakkoon: mikä on uusiutuvaa energiaa ja mikä on alkuperätakuu?
  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/10/13/sahkosopimuksen-nimi-ei-kerro-energian-vihreydesta-apua-vihersavyn-valintaan
 • 1.4.2016:

  Tule mukaan ideoimaan kampanjaa uusiutuvan energian edistämiseksi Tampereelle 16.4.!

  Tervetuloa linjaamaan Vaihda virtaa –kampanjan tulevaisuutta lauantaina 16.4.2016 klo 9.30-13.00 Tampereen Moreeniaan (Valssipadonraitti 3).

  Vaihda virtaa –kampanja on tehnyt vihreää sähköä tunnetuksi vuodesta 1999 mm. vaihdavirtaa.net–sivuston avulla. Maailma on kuitenkin muuttunut ja tänä päivänä vihreää sähköä tekee tunnetuksi moni muukin taho.

  Tapaamisessa pohditaan mitä kampanja voisi tehdä tulevaisuudessa, vai onko tullut aika sammuttaa valot. Aamupäivän aikana tutustumme Tampereella ilmasto- ja energiakysymysten parissa toimiviin kansalaisjärjestöihin ja ryhmiin – kartoitamme, millaista ilmastotoimintaa Tampereelta löytyy. Löytyykö Vaihda virtaa –kampanjalle uusi lokero? Kiinnostaisiko sinua kansalaistoiminta uusiutuvan energian parissa? Tule mukaan ideoimaan yhdessä mahdollista tulevaa toimintaa. Keskustelun pohjaksi Hanna Aho Suomen luonnonsuojeluliitosta taustoittaa ilmastopolitiikan ajankohtaisia kysymyksiä.

  Tarjoamme aamiaista klo 9.30-10.00, jonka jälkeen aloitamme varsinaisen ohjelman.

  10.00 Tervetuloa

  10.15 Hanna Aho, Suomen luonnonsuojeluliitto: Ajankohtaista ilmastopolitiikassa Suomessa ja EU:ssa - ja miten Suomen luonnonsuojeluliitto ilmastokysymyksiin vaikuttaa.

  10.30 Tampereen ilmastotoimijat esittäytyvät

  11.00 Kahvi

  11.15 Millaista ilmasto- tai energiavaikuttamista haluan tehdä?

  13.00 Kiitokset


  Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat pyydetään 13.4. mennessä osoitteeseen martta.kantele(at)gmail.com

  Matkakulujen mahdollista korvaamista opiskelijahinnoin selvitetään. Kysy jos on tarvetta!

  Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
  Martta Kantele
  martta.kantele(at)gmail.com
  040 7776395

  Tapaamisiin Moreeniassa!

Lisää ilmoitus


Kategorioissa: Ympäristöneuvonta