Maailmankauppa Tasajako

Maailmankauppa Tasajako on Tampereella toimiva Reilun kaupan tuotteiden erikoisliike. Kauppaa pyörittää Kehitysmaayhdistys Tasajako ry, joka on voittoa tavoittelematon yhdistys. Valikoimassa on sekä elintarvikkeita että käsitöitä, ja monet tuotteista ovat reiluuden lisäksi luomua.


Ilmoitukset

 • 11.5.2015:

  Tasajako osallistuu taas myyntipöydällä ensi torstaina Väinö Linnan aukiolla järjestettävään Mahdollisuuksien toriin!
  Kannattaa tulla moikkaamaan ja tutustumaan tuotteisiin.
  Myös keskiviikkoaamuun verkkokaupasta tilatut tuotteet voi halutessaan tulla hakemaan torilta, muistathan vain lisätä sen lisätietoa kenttään! http://www.mahdollisuuksientori.fi/paikkakunnat/tampere
 • 20.12.2014:

  Veimme hieman lisää uusia tuotteita Vegaaniliiton joulumyyjäisiin!
  Nyt paikalta löytyy myös vähän keramiikkaa, aina erinomaisesti lahjaksi sopivia huolinukkeja sekä käsintehtyjä joulukortteja.
  Myyjäiset ovat avoinna vielä tänään ja huomenna joten kannattaa piipahtaa tutustumassa!
  Verkkokaupasta viikonlopun aikana tilatut tuotteet pystymme vielä ennen joulua toimittamaan Tamperelaisille asiakkaille ilman postikuluja joten kannattaa vielä käydä tutustumassa myös sen valikoimiin!
 • 23.7.2014:

  Maailmankauppa Tasajako on mukana Tampereen puistoreggaessa tulevana lauantaina myyntipöydällä! Mukaan otetaan niin pientä purtavaa kuin käsitöitäkin sekä janoa sammuttamaan uusia ihania Reilun kaupan smoothieita! Nähdään lauantaina!

Lisää ilmoitus


Kategorioissa: Verkkokaupat