Ravintola LEO

Ravintola LEO on uusi luomuun keskittynyt ravintola tunnelmaisessa Tampereen Kauppahallissa. Laatu, paikallisuus ja luonnonmukaisuus ovat pääkriteereitämme raaka-aineiden hankinnassa. Valintatilanteissa käytämme maalaisjärkeä: Kotimainen voittaa toiselta puolen maapalloa rahdatun luomun.

Perheyrityksessämme yhdistyvät rentous, kotoisuus, ja modernius. Haluamme tarjota asiakkaillemme arvokkaita arjen nautintoja ylikuormittamatta lompakkoa tai ympäristöä.

Aloita arkiapäiväsi täyttävällä aamiaisella tai tule nauttimaan lauantain brunssilautasesta. Lounaaksi voit valita päivittäin vaihtuvasta menusta keiton, pastan tai salaatin. Tarjolla myös pikkusuolaisia ja Leon erikoisuutena yhden hengen kalakukko-annoksia. Välipalaherkuksi rakenna oma annoksesi jogurttibaarista: Voit valita mukaan esimerkiksi marjoja, mysliä ja pähkinöitä! Skonssit ja pullat maistuvat vieläkin paremmalta huolella haudutetun erikoisteemme kanssa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola LEO on myös ravintola sinun kotonasi. Kysy tarjousta: järjestämme apua arjen ruokailuihin, herkutteluillan ystäville ja tarjoilut pienin juhliin (max. 30 henkeä). Purtavaa yritysten tai muiden porukoiden tilaisuuksiin onnistuu myös.

L.E.O. = Luomussa Elää Onni


Ilmoitukset

 • 27.2.2016: Nyt on aika varata paikka Earth Hour -kynttiläillalliselle kokin kotiin!

  Maailman suurin ilmastotapahtuma Earth Hour lähestyy! Ravintola LEO järjestää 19.3.2016 Eatrh Hour-kynttiläillallisen kokin kotona Ruotulassa. Syö hyvin ja tee hyvää! Viimeisen päälle ilmastonkin puolesta mietitty Fine Dining illallinen (liha ja vegaani) pitkän kaavan mukaan (65 €) ja lahjoitus WWF:lle (15 €) tekee illan hinnaksi 80 €. Ei paha, kun kaikki mahdollinen on luomua, ylläreitä luvassa ja musiikkiakin tiedossa! Varaa: leo(@)ravintolaleo.fi. Lisätietoja: http://ravintolaleo.fi/earth_hour/
 • 15.2.2016:

  Ravintola LEO haastaa kaikki Tampereen ravintolat järjestämään Earth Hour -kynttiläillallisen lauantaina 19.3.2016. Lue haasteesta tarkemmin:
 • 1.2.2016:

  Järjestämme jälleen Earth Hour-kynttiläillallisen kokin kotona 19.3.2016 klo 20. Varaa paikkasi, paikkoja rajoitetusti! Lisätietoa:
  http://ravintolaleo.fi/earth_hour/

Lisää ilmoitus


Kategorioissa: Ravintolat ja kahvilat