Frantsilan Luomuyrttitila Ky

Agronomit Virpi ja Jim Cormier perustivat Frantsilan Luomuyrttitilan vuonna 1981 hyödyntäen pitkäaikaista tietouttaan luonnonmukaisista yrteistä. Yrityksen ideologiana on ihmisen luonnonmukainen ja kokonaisvaltainen huolenpito ympäristöä kunnioittaen. Nykypäivänä yritys valmistaa yli 200 erilaista tuotetta ihmisen hyvinvointiin ja lisäksi Hämeenkyrössä toimii Frantsilan Hyvän Olon Keskus sekä kasvisravintola ja tuotemyymälä Kehäkukka.


Ilmoitukset

 • 23.3.2016:

  Hei
  Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja meillä Kehäkukassa olisi vielä yksi työpaikka avoinna.
  Etsimme innokasta itsenäiseen työhön pystyvää kokkia tiimiimme kesä-ajaksi touko-syyskuulle. Luvassa on haasteellinen, mielenkiintoinen ja työntäyteinen kesä kasvisravintolassamme. Jos koet, että kiinnostus heräsi, niin ota yhteyttä mahdollisimman pian. Jos olet kauempaa, niin asunnon vuokraamisessa autamme mielellämme ja meillä täällä Hämeenkyrössä vapaita vuokra-asuntoja on runsaasti tarjolla kohtuuhintaan.
  Tätä työpaikka-ilmoitusta saa jakaa vapaasti!
 • 26.2.2016:

  Tulkaa Zen-messuille nyt lauantaina ja sunnuntaina Frantsilan osastolle C6!
  Zen-Expo ja Joogafestival on kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointiin keskittynyt tapahtuma, joka kokoaa Merikaapelihalliin n.130 hyvinvoinnin näytteilleasettajaa.
  Tämän lisäksi messuilla on valikoiden rakennettu hyvinvoinnin seminaariohjelma sekä kattavavasti hyvinvoinnin studioita, joissa yleisö pääsee kokeilemaan tunneille eri lajeja. Lue lisää: http://www.zen-expo.com/etusivu/
 • 7.1.2016:

  Pakkasella lapsen kasvot voi suojata Frantsilan 11-Yrtin hoitosalvalla. Sivele salvaa poskipäihin, huuliin ja nenänpäähän. Öljy ja mehiläisvaha eristävät ja suojaavat ihoa kylmältä. Samalla 11 luomuyrttiä hoitaa ihoa ihanasti!
  http://frantsila.com/tuotteet/11-yrtin-hoitosalva/

Lisää ilmoitus