Ekokampaamo LuonnonHelmi

Ekologinen vaihtoehto normaalille kampaamokäynnille!

Ekokampaamossamme värjätään ainoastaan kasviväreillä, sekä hoidetaan hiuksia luonnonmukaisesti. Käyttämämme raaka-aineet ja tuotteet ovat siis luonnosta saatavia ja ympäristöystävällisiä. Panostamme kaikessa toiminnassamme ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. Tämä toteutuu niin liikkeen sisustuksesta siivousaineisiin ja asiakkaille tarjottavaan teehen saakka. Kierrätämme mahdollisimman paljon, minimoimme jätteen määrän, käytämme ekosähköä, emme käytä muovipusseja, eikä toimintamme aiheuta haittaa vesistölle tai ympäristölle.

Myös myynti- ja käyttötuotteet on valikoitu sopimaan LuonnonHelmen eko-eettiseen ajatteluun. Tuotteiden valinnassa otamme huomioon raaka-aineet, valmistusprosessin sekä tuotteita valmistavan yrityksen eettisyyden. Suosimme tuotteita, joiden valmistajat haluavat tehdä hyvää eikä valmistuksella ei aiheudu ympäristölle tai ihmisille haittaa. Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja Ekokampaajia, eli hiusalan ammattilaisia, jotka ovat opiskelleet ekokampaajan opit lisäkoulutuksena.

Pieni ekokampaamomme sijaitsee aivan Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olet aina lämpimästi tervetullut hemmottelemaan itseäsi rauhalliseen ympäristöön, ekokampaajan rentouttaviin käsiin!

Jälleenmyymme Flow kosmetiikkaa, Farfallaa ja Zao-meikkejä.

Ekokampaamo LuonnonHelmi
Unikkotie 5 a
01300 Vantaa
Sisäänkäynti Vehkapolun puolella, Marian konditorian vieressä


Ilmoitukset

 • 13.9.2016:

  Nälkäpäivää vietetään 15-17.9.
  Voit osallistua keräykseen käyntisi yhteydessä Ekokampaamo LuonnonHelmessä ja Hius & Kauneus Studio Helmissä.
  Yhdessä annettuna pienelläkin avulla on merkitystä.
 • 18.6.2016: Kasvivärjäyksen usein kysytyt kysymykset

  Miksi valita kasviväri?

  Kasvivärit eivät sisällä synteettisiä kemikaaleja kuten PPD tai sen johdannaisia (Parafenyleenidiamiini, tolueeni-2,5-diamiini). Näin ollen kasviväri sopii synteettisiä aineita vältteleville ja on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto verrattuna muihin värjäyksiin.

  Lue lisää täältä: https://www.facebook.com/notes/ekokampaamo-luonnonhelmi/kasviv%C3%A4rj%C3%A4ys-usein-kysytyt-kysymykset-ja-mit%C3%A4-tulee-huomioida/1034783669890364
 • 6.6.2016: Kasvivärjäyksen usein kysytyt kysymykset

  Lue hiusten kasvivärjäyksestä facebook-sivultamme:Lisää ilmoitus


Kategorioissa: Ekokampaamot