Apunaiset – ammattijärjestäjäpalvelut

Koti, työpöytä, tai varasto liian täynnä tavaraa?
Kaikki aina hukassa?
Tavarapaljous ja aikapula ahdistavat?
Remontti, muutto, tai muu elämänmuutos edessä?

Haluat oppia kuluttamaan vähemmän, tai järkevämmin?

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin, ammattijärjestäjä auttaa ammattitaitoisesti ja inhimillisesti.

Kun kaipaat elämääsi selkeyttä ja kotiisi väljyyttä, kutsu paikalle Apunaiset. Luodaan yhdessä toimiva järjestys tärkeille tavaroille ja karsitaan tarpeeton pois. Tarpeettomat tavarat kierrätetään asianmukaisesti. Kaikki tarvitsemasi löytyy jatkossa helpommin, eikä energia kulu turhaan etsimiseen ja samalla säästät rahaa, kun ei tarvitse ostaa uutta tavaraa kadonneen tilalle. Aloita rohkeasti matka kohti parempaa arkea!


Ilmoitukset

 • 6.4.2016:

  Siivous kerran viikossa, vaikkapa myrkyttömillä ja kotimaisilla Mummi ja Minä -pesuaineilla joita löydät Kahvitupa Christinestä eli Hinttalan Museokahvilasta!
 • 16.1.2016:

  Helmikuussa on Pirkan Opistossa alkamassa järjestelykurssi Lempäälässä, ilmoittaudu mukaan Pirkan Opiston nettisivuilla!

  Pursuaako kotisi tavaraa, täyttävätkö paperikasat jo ruokapöydänkin, tulviiko kalenterisi touhua täynnä? On aika seuloa jyvät akanoista ja luoda kotiin ja kalenteriin uusi, hengittävä ja kestävä järjestys! Elämäsi yksinkertaistuu ja tavoitteesi selkiytyvät, kun opit tavaran- ja ajanhallinnan perussäännöt.

  https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=56735
 • 26.3.2015:

  Meiltä voit tilata myös niin sanottua vanhanaikasita kotipalvelua, jossa palvelukokonaisuus määritellään juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Työ on kotitalousvähennyskelpoista.
  Löydät lisätietoja osoitteesta apunaiset.fi ja tampereenkotitori.fi

Lisää ilmoitus


Kategorioissa: Ympäristöneuvonta