Leastore image1

LeaStore.fi -verkkokauppa, ekologisia hygieniatuotteita naisille.

Tarjoamme Suomen kattavimman valikoiman ekologisia hygieniatuotteita. Kuukautiskupit ja kestositeet säästävät luontoa, koska ne ovat vuosia uudelleenkäytettäviä, ja tutkijoiden mukaan vuodessa säästyykin rahaa arviolta 670 € muuhun käyttöön. Postitamme tilaukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Leastore Lunette Cynthia 1 and 2

Ajankohtaista tietoa löydät meistä myös Facebookista ja Instagramista:

https://www.facebook.com/leastore.fi/
https://www.instagram.com/leastoreofficial

Naisena oleminen tuntuu hyvälle!

milla-mekaselska-twitter

Vaatteet ja muut tavarat on valmistettu käyttöä, ei säilytystä varten. Jos et itse käytä, anna jonkun toisen käyttää! Samalla saat lisää tilaa. Mekaselska tukee sinua tarpeettomasta, rikkinäisestä ja epäsopivasta kaapintäytteestä luopumisessa ja käyttökelpoisen löytämisessä. Shoppailla voi omassa komerossakin, kun se on järjestyksessä. Autan tekemään päätöksiä ja keksimään ratkaisuja ja vien puolestasi pientavaroita kierrätykseen. Järjestetään yhdessä vaikka keittiö, varasto tai lastenhuone!

DT-keskus 1

DT-keskus Kuivakäymäläon avattu keväällä 2004. Keskus on osa Kopli Oy:n toimintaa. Kuivakäymälät, käymälärakennukset, kompostorit, jätevesien käsittelylaitteet ja näihin liittyvät tarvikkeet ja varaosat kuuluvat DT-keskuksen laajaan valikoimaan. Asiantuntevan neuvonnan avulla pyritään löytämään asiakkaille juuri heille sopivia ratkaisuja.

Oranssi

Oranssi on eettisin ja ekologisin periaattein toimiva ekokampaamo Pyynikillä. Kunnioitamme ihmistä ja luontoa. Käytämme kasvivärjäyksissä ja hiuspohjan hoidoissa luonnon omia raaka-aineita, joita saadaan erilaisista kasveista, kuten marjoista, yrteistä, kävyistä, savista ja merilevästä. Tervetuloa!

 

Tuomarlan tila

Vanhan Pohjois-Sääksmäen alueella sijaitseva Tuomarlan tila siirtyi luomutuotantoon 1980-luvulla, eikä koskaan ole ollutkaan nykyaikaisessa tehoviljelyssä. EU-aikana tila on panostanut vahvasti maisemanhoitoon, jonka keskiössä ovat vanhat luonnonlaitumet - niityt,hakamaat ja metsälaitumet, joita nykyään kutsutaan perinnebiotoopeiksi. Virallisten kartoitusten mukaan ne ovat Suomen uhanalaisimpia luontotyyppejä.

Tila järjestää mm. luontoretkiä, tukkilaisperinnenäytöksiä ja vuokraa vanhaa kivipirttiä erilaisiin tilaisuuksiin. Näihin voi luontevasti yhdistää erilaisia luontaishoitoja (mm. turvehoitosaunotus) lähellä sijaitsevassa Metsäkansan Ainolassa. Tilan tuotteista lihaa on myynnissä sesonkiluonteisesti.

Kahvitupa Christine

Sympaattinen pikkukahvila ja puoti viehättävässä museomiljöössä Nokialla! Tule nauttimaan aina tuoreita, laadukkaista raaka-aineista itse tehtyjä kotoisia leivonnaisia. Meiltä löydät myös luomu- ja pientuottajien herkkuja sekä kaikkea kaunista, käytännöllistä ja ekologista itselle ja tuliaisiksi. Avoinna KE-SU klo 11-17.

Apunaiset

Koti, työpöytä, tai varasto liian täynnä tavaraa?
Kaikki aina hukassa?
Tavarapaljous ja aikapula ahdistavat?
Remontti, muutto, tai muu elämänmuutos edessä?

Haluat oppia kuluttamaan vähemmän, tai järkevämmin?

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin, ammattijärjestäjä auttaa ammattitaitoisesti ja inhimillisesti.

Kun kaipaat elämääsi selkeyttä ja kotiisi väljyyttä, kutsu paikalle Apunaiset. Luodaan yhdessä toimiva järjestys tärkeille tavaroille ja karsitaan tarpeeton pois. Tarpeettomat tavarat kierrätetään asianmukaisesti. Kaikki tarvitsemasi löytyy jatkossa helpommin, eikä energia kulu turhaan etsimiseen ja samalla säästät rahaa, kun ei tarvitse ostaa uutta tavaraa kadonneen tilalle. Aloita rohkeasti matka kohti parempaa arkea!

INTOA Design tuotekuva

INTOA design on tamperelainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tuotteita ekologisesti. Käytämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja valmistaen kauniita, käytännöllisiä ja kestäviä tuotteita sekä lapsille että aikuisille.

Vanhat farkut, räsymatot, froteepyyhkeet, nahkatakit jne. saavat uuden elämän mm. farkkutossuina, räsykoreina ja pannunalusina.

Tarjoamme myös korjausompelupalvelua. Korjaamme ja uudistamme vaatteita ja asusteita laidasta laitaan, farkuista juhlapukuihin.

Löydä itsellesi hauska, persoonallinen ja ekologinen käsityönä valmistettu tuote INTOA designin nettikaupasta tai VilliluumustaAleksis Kiven kadulta Tampereelta. Tervetuloa!

Rekolan biodynaaminen tila

Rekolan tila sijaitsee Kangasalan Heponiemessä. Tilalla on viljelty biodynaamisesti jo 1970-luvun alusta lähtien. Rekolassa peltoviljely, kotieläin- ja metsänhoito, kauppapuutarha, kotileipomo ja yhteistyö asiakaspiirin kanssa muodostavat biodynaamisten periaatteiden mukaisen, yksilöllisen tilakokonaisuuden. Tilalla järjestetään myös monenlaista yhteisöllistä toimintaa, kuten vuodenaikajuhlia sekä sadonkorjuutalkoita.Lisätietoja: www.rekolabiodyn.fi

super mukava vintage garden

Tamperelainen Super Mukava & Vintage Garden myy kiinnostavaa ja ajankohtaista suomalaista muotoilua. sekä vuosikerta-aarteita. Tuotevalikoimiin kuuluu tarkasti valikoituja vaatteita, koruja ja asusteita, joissa korostuu hyväntuulisuus, eettisyys ja korkea laatu. SMVG on enemmän kuin muoti- ja vintageliike, se on kokonaisvaltainen elämys!

Ekokampaamo FaMilja nalle_s

Ekokampaamo Fa`Milja kutsuu sinut viettämään kiireettömän ja rentouttavan hetken, kotikampaamossa, Itä-Helsingissä.

Ajan voit varata kätevästi netin kautta, ja toki myös puhelimitse. Nettisivuilla hinnasto ja lisätietoja palveluista.

Anna itsellesi tai ystävällesi hyvänmielen hetki! Myös kotikäynnit sovittaessa.

Ekokampaamo Fa`Milja
Ajanvaraus:
045-1363726 Milja Irmeli
www.ekokampaamo.net

Niinimäki2012-044

Sarin Niittypalvelut on perinnemaisemien, kuten niittyjen ja hakamaiden hoitoon erikoistunut yritys.Niittypalvelut järjestää talkoita, luentoja ja retkiä. Sarin Niittypalvelut ylläpitää myös Ekona-sivustoa.

KoneetKiertoon

Koneet Kiertoon tarjoaa uuden elämän käytetyille tietokoneille vapaaehtoisvoimin.

Auta meitä auttamaan ympäristöä! TUO meille elektroniikkaromusi, TULE meille vapaaehtoiseksi, OSTA meiltä tietokone.

C_ilkka

Ravintola C on Tampereen keskustassa sijaitseva välitön ja viihtyisä viineihin omistautunut ruokaravintola, jonka henki rakentuu hyvän palvelun, erinomaisen ruoan ja nautinnollisten juomien kokonaisuudesta.Tarjoamme hyvää käsintehtyä ruokaa, joka kunnioittaa selkeitä makuja.

Avoin maaseutu logo

Avoinmaaseutu.fi sivustolta löydät helposti palvelevat maatilat ympäri Suomen (esim. suoramyyntiä, majoitusta, tilavierailuja). Verkkokaupassa myynnissä vain kotimaassa valmistettuja pienyritysten ja -tuottajien tuotteita mm. elintarvikkeita. Maaseutu on mahdollisuuksia täynnä! Tule ja tutustu!
Avoin maaseutu 2_IMG_6507

moreenia-kevät2012

Moreenia on ympäristötiedon ja -neuvonnan keskus, jossa toimii Ekokumppanit Oy. Tarjoamme koulutuksia ja oppitunteja sekä vuokraamme kokoustilaa ympäristöaiheisiin tapahtumiin. Lisäksi lainaamme sähkönkulutusmittaria maksutta. Moreenia sijaitsee Tammerkosken patosillalla, tervetuloa!

Ekokampaamo Luonnonhelmi_liiketila

Ekologinen vaihtoehto normaalille kampaamokäynnille!

Ekokampaamossamme värjätään ainoastaan kasviväreillä, sekä hoidetaan hiuksia luonnonmukaisesti. Käyttämämme raaka-aineet ja tuotteet ovat siis luonnosta saatavia ja ympäristöystävällisiä. Panostamme kaikessa toiminnassamme ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. Tämä toteutuu niin liikkeen sisustuksesta siivousaineisiin ja asiakkaille tarjottavaan teehen saakka. Kierrätämme mahdollisimman paljon, minimoimme jätteen määrän, käytämme ekosähköä, emme käytä muovipusseja, eikä toimintamme aiheuta haittaa vesistölle tai ympäristölle.

Myös myynti- ja käyttötuotteet on valikoitu sopimaan LuonnonHelmen eko-eettiseen ajatteluun. Tuotteiden valinnassa otamme huomioon raaka-aineet, valmistusprosessin sekä tuotteita valmistavan yrityksen eettisyyden. Suosimme tuotteita, joiden valmistajat haluavat tehdä hyvää eikä valmistuksella ei aiheudu ympäristölle tai ihmisille haittaa. Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja Ekokampaajia, eli hiusalan ammattilaisia, jotka ovat opiskelleet ekokampaajan opit lisäkoulutuksena.

Pieni ekokampaamomme sijaitsee aivan Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olet aina lämpimästi tervetullut hemmottelemaan itseäsi rauhalliseen ympäristöön, ekokampaajan rentouttaviin käsiin!

Jälleenmyymme Flow kosmetiikkaa, Farfallaa ja Zao-meikkejä.

Ekokampaamo LuonnonHelmi
Unikkotie 5 a
01300 Vantaa
Sisäänkäynti Vehkapolun puolella, Marian konditorian vieressä

shanti

Ekokampaamo Shanti Tampereen keskustassa tarjoaa luonnonmukaista hiustenhoitoa rentouttavassa ympäristössä. Tarjolla mm. kasvivärit ja hoidot luonnon antimista, intialainen päähieronta, energialeikkaus. Myynnissä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa hiustuotteista meikkeihin.

visiologo_fi_600px

Vihreä Sivistysliitto on vuodesta 1995 ylläpitänyt Vihreää Sivistys- ja Opintokeskus Visiota, joka on valtakunnallinen oppilaitos. Visio kouluttaa järjestöjä ja kansalaisia seuraavien teemojen alla: yhdistystoiminta, kestävä kehitys, maahanmuuttajakoulutus ja vihreiden yhdistysten koulutus.

Visio toimii myös vihreänä ajatuspajana, joka tuottaa tutkimuksia ja keskustelunavauksia politiikanteon tueksi.

Armas Catering

armas C'atering
Rôtisseur-tason juhlat kotona tai siellä missä haluat juhlia.
Suomalaisista raaka-aineista käsin tehtyä herkullista ruokaa.
Isot ja pienet perhejuhlat, yritysjuhlat, tapahtumat, gaala-illalliset, grillijuhlat, juuri sinun toiveiden mukaan.

Armas Kuppila tarjoaa kotiruokalounasta arkisin päivällä ja brunssia lauantaisin päivällä.

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintola palvelee lounaalla arkisin, tarjoaa brunssia lauantaisin sekä toimii tilausravintolana muina aikoina. Mahtavat kokous- ja juhlatilat sijaitsevat keskellä Tampereen sydäntä.

Kaikki ruokamme ovat käsin ja kotimaisista raaka-aineista tehtyjä. Meille tärkeää on paikallisuus, raaka-aineet tulevatkin pääasiassa läheltä.

Vaihda Virtaa

Nettisivuilta www.vaihdavirtaa.net löytyy tietoa uusiutuvilla energialähteillä tuotetusta vihreästä sähköstä, lista vihreää sähköä myyvistä sähköyhtiöistä sekä lomake, jolla voi lähettää tarjouspyynnön. Sivuilla voi perehtyä myös oman pientuotannon perusteisiin.

Frantsila kuva uusi

Agronomit Virpi ja Jim Cormier perustivat Frantsilan Luomuyrttitilan vuonna 1981 hyödyntäen pitkäaikaista tietouttaan luonnonmukaisista yrteistä. Yrityksen ideologiana on ihmisen luonnonmukainen ja kokonaisvaltainen huolenpito ympäristöä kunnioittaen. Nykypäivänä yritys valmistaa yli 200 erilaista tuotetta ihmisen hyvinvointiin ja lisäksi Hämeenkyrössä toimii Frantsilan Hyvän Olon Keskus sekä kasvisravintola ja tuotemyymälä Kehäkukka.

Gopal uusi

Gopalissa valmistamme kaikki ruoat itse tuoreista raaka-aineista ja käytämme mahdollisuuksien mukaan luomu- ja lähituotteita. Useimmat ruokamme ovat gluteenittomia, laktoosittomia, sipulittomia ja kananmunattomia. Voit nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Teemme myös pitopalvelua.

FMN Helmin_flyeri

Forget-Me-Not - Vintagea&retroa - kotimaista ekodesignia - oma kierrätysmallisto

Tykkäätkö kaikesta kivasta, värikkäästä, kekseliäästä ja leikkisästä? Innostutko kierrätyksestä ja kotimaisuudesta? Niin mekin!
Siksipä olemme keränneet saman katon alle kaikkea hienoa, hauskaa, paikallista, kestävää ja omaperäistä! Vaatteita, koruja ja asusteita.

Edustamme ylpeydellä kymmeniä kotimaisia kierrätyshenkisiä, huippuja, omintakeisia ekodesign-merkkejä!

Puodista löytyy myös sydämellä valittu valikoima alkuperäistä retroa ja vintagea.

Meillä on lisäksi paikallisten ompelijoiden kanssa yhteistyössä toteutettu oma kierrätysmallisto.

Tutustu nettikauppaan osoitteessa www.forgetmenot.fi.

www.facebook.com/forgetmenot.Tampere
www.instagram.com/forgetmenot_tampere

ravintolaLEO

Ravintola LEO on uusi luomuun keskittynyt ravintola tunnelmaisessa Tampereen Kauppahallissa. Laatu, paikallisuus ja luonnonmukaisuus ovat pääkriteereitämme raaka-aineiden hankinnassa. Valintatilanteissa käytämme maalaisjärkeä: Kotimainen voittaa toiselta puolen maapalloa rahdatun luomun.

Perheyrityksessämme yhdistyvät rentous, kotoisuus, ja modernius. Haluamme tarjota asiakkaillemme arvokkaita arjen nautintoja ylikuormittamatta lompakkoa tai ympäristöä.

Aloita arkiapäiväsi täyttävällä aamiaisella tai tule nauttimaan lauantain brunssilautasesta. Lounaaksi voit valita päivittäin vaihtuvasta menusta keiton, pastan tai salaatin. Tarjolla myös pikkusuolaisia ja Leon erikoisuutena yhden hengen kalakukko-annoksia. Välipalaherkuksi rakenna oma annoksesi jogurttibaarista: Voit valita mukaan esimerkiksi marjoja, mysliä ja pähkinöitä! Skonssit ja pullat maistuvat vieläkin paremmalta huolella haudutetun erikoisteemme kanssa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola LEO on myös ravintola sinun kotonasi. Kysy tarjousta: järjestämme apua arjen ruokailuihin, herkutteluillan ystäville ja tarjoilut pienin juhliin (max. 30 henkeä). Purtavaa yritysten tai muiden porukoiden tilaisuuksiin onnistuu myös.

L.E.O. = Luomussa Elää Onni

penniriipus, pennikorvakorut

EKORU by Laurase valmistaa koruja suomalaisista käytöstä poistetuista kolikoista sekä palkinto- ja perintöaterimista; uusi elämä penneille, markoille ja hopealusikoille. Pennikorut ja uusiokorut löydät Tallipihalta, Finlaysonin vanhasta kaupungista sekä netistä ja Facebookista.

Ruokapuoti_Lempi_logo

Ruokapuoti Lempi on hyvänmielen ja aitojen makujen ruokakauppa. Myymme lähi- ja luomuruokaa sekä ulkomaisia luomu- ja reilun kaupan tuotteita. Valikoimiimme kuuluvat: leipä, konditoriatuotteet, liha- ja maitotuotteet, vihannekset sekä kuivatuotteet. Lisäksi myymälässämme toimii myös pieni kahvila.

hiusmeri

Ekokampaamo-parturi Hiusmeri on Raahen ensimmäinen ekologisia hiuspalveluita tarjoava yritys. Liikkeen omistaja, yrittäjä, Päivi Takkunen perusti Hiusmeren 1997 ja ekokampaamo-parturiksi liike muuttui 2015.

Meiltä naisten, miesten ja lasten hiustenleikkaukset. Juhlakampaukset ja meikit. Ekologiset värikäsittelyt ja -hoidot sekä rentouttavat päähieronnat. Jälleenmyynnissä FLOW kosmetiikkaa, am natur, Ekopharma, Argital,farfalla, jane iredale jne. Tuemme Suomen Luonnonsuojeluliittoa kannatusjäsenyydellä sekä myymme Norppa-tukituotteita.

hiusmeri_logo_ilman_neitoa_oranssi

Tutustu kotisivuihimme www.hiusmeri.com. Olemme myös instagramissa. Tervetuloa!

Emme käytä palveluissamme synteettisiä hajusteita tai tuoksuja - ethän sinäkään?